"אם אתה רוצה למכור את הבשר הכי טוב, אז אתה צריך לעלות כל בוקר למשאית קירור ולבחור בעצמך."
העיקרון הזה מלווה אותנו משנת 2012 בכל העשייה שלנו ובכל הסניפים שלנו.
לכל סניף יש את התפריט המיוחד שלו ואת הקטע שנכון לו אבל את העקרונות שלמדנו ב-25 שנים של קצבות אנחנו מיישמים בכולם;
בין אם זה בבחירת הבשר ובקיצוב הנכון שלו, בין אם זה בהכנה של הרטבים מאפס מירקות ששורפים על הגריל
ובין אם זה בכל דבר שאנחנו עושים, כמו הקצב, אנחנו רוצים את הכי טוב - אז אנחנו עושים בעצמנו.
לסיפור המלא של סניף תלפיות לסיפור המלא של סניף מחנה